Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   New Versions, & Updating (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   installing Atuhualpha returns error "missing style sheet" (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=6444)

joe hark Mar 25, 2010 12:23 AM

installing Atuhualpha returns error "missing style sheet"
 
RESOLVED: As reported in another post, the WP installer for Atahualpa is broken - at least for me. As soon as I deleted the auto-install and replaced it with a fresh copy that I uploaded to the themes older via FTP, the problem ended.

If you are intimidated by FTP, but your host provides you with the current version of cPanel, its File Manager does an excellent job of the same thing. Just be careful that you upload into the themes directory.

I'll leave my original post unedited below in case anyone else encounters the same problem.

RESOLVED

I've just upgraded WordPress at www.helaineolen.com/blog. The site is a few years old.
it had been built on a theme that is no longer available and does not work with the current vers of WP. As it should, it has reverted to one of the default themes.

So I just tried installing the Atahualpa theme.

At the foot of the Themes pages there is an error msg saying "Broken Themes
Quote:

The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template.
Name Description
atahualpa Stylesheet is missing.
Also, attempting to move from the themes screen to any other dashboard screen returns a long page of errors starting with (I'll cut it short because it is quite long)

Quote:

Warning: include_once(/home/holen01/public_html/blog/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_theme_options.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/holen01/public_html/blog/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 65

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/holen01/public_html/blog/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_theme_options.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/holen01/public_html/blog/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 65

Warning: include_once(/home/holen01/public_html/blog/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_get_options.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/holen01/public_html/blog/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 67

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/holen01/public_html/blog/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_get_options.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/holen01/public_html/blog/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 67
I've used FTP to delete the theme. Of course, I wish to use Atahualpa, so can anyone suggest what's needed?

FWIW, you will notice I have been able to install another one of the popular WP themes. The two defaults also work fine. So the issue appears to be Atahualpa-specific. If any of the trusted regulars wnat access, I'll send admin and FTP codes in a PM.


All times are GMT -6. The time now is 12:32 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.