Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Excerpts, Read more, Pagination (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   [SOLVED] Excerpts is creating incorrect links (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=6786)

jonbenya Apr 19, 2010 03:44 PM

[SOLVED] Excerpts is creating incorrect links
 
I'm having a spot of trouble with excerpts, and I just noticed it today. In configure excerpts, custom and read more in theme options, here's the code I'm using:

HTML Code:

<p>Continue reading <a href="%permalink%">%title%</a></p>
unfortunately, the read more link is identical for every single post on the page. It's taking the link from the post at the top and using it for every "read more" excerpt link. How do I fix this?

http://somdexpert.com

juggledad Apr 19, 2010 04:16 PM

What version of Atahualpa and WP?
It works fine for me. what do you have set at dashboard->settings->permalinks?

jonbenya Apr 19, 2010 04:33 PM

I'm using WP 2.9.2 and AT 3.4.6

my permalinks are set to day and name.

It's working for you? I'm showing every excerpt for each post as :

Investors Are Making an Impact in Southern Maryland

Which is incorrect. should it be linking to read more for each individual post?

juggledad Apr 19, 2010 05:24 PM

what EXACTLY is the permalink set to?
(it works fine for me at my site)

jonbenya Apr 19, 2010 07:04 PM

I'm sorry, I'm not very code savvy. here's what permalinks is set to (if i'm understanding you correctly)

HTML Code:

http://somdexpert.com/2010/04/20/sample-post/
Yes, the excerpt works fine for the top post, but if you look at the other post excerpts on the main page, every single excerpt link points to the most recent post, not the post that it should. does that make sense?

juggledad Apr 20, 2010 04:04 AM

So your permalink is set to /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/ correct?
If you haven't made changes to any of the code, try disabling all your plugins and see what happens

jonbenya Apr 20, 2010 05:45 AM

Found it, thanks! I'm using a post footer plugin that's creating the issue. I changed the settings so that the plugin shows only on the post page itself, not every page on the site. problem fixed, you're the best!


All times are GMT -6. The time now is 06:11 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.