Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Header configuration & styling (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   [SOLVED] Howto show swedish character in blog title where sitename is with the o (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=16236)

ematser Dec 12, 2011 10:48 AM

[SOLVED] Howto show swedish character in blog title where sitename is with the o
 
Good day,

I created a small website for a rental property: www.hanen-ved-sjon.nl but the real name is: Hanen ved Sjn

How can i show the real name, but keep the sitename as it is now?
I want to enter the real name in the menu-bar as well.

Hope to hear sth.

Greetings edwin matser (The Netherlands)

lmilesw Dec 12, 2011 11:07 AM

You can use the html character code for

which is & #216 ; with no spaces after the & or before the ;

Here is a link to a bunch of html codes.

ematser Dec 12, 2011 11:33 AM

Thanks so much for this quick response. I have immediately updated it and it works perfect but one question remains though. Can i change the wordpress url in the general settings of wordpress with the same html-code also? I heard that You should never change sth. here?

I now have the menubar corrected and on top of the first page the name is okay; but my website name still shows the normal o.

Greetings Edwin

juggledad Dec 12, 2011 12:48 PM

I just tested it in the 'Blog Title' and it works - I can say if there will be any issues, but it does show up.

ematser Dec 12, 2011 02:09 PM

Thanks Juggledad,

do You mean: i CAN say there will be any issues or..
I CAN'T say there will be any issues.

I am no expert, so I do not dare to do anything of which I am not completely sure it will work.

I have read so many things (= big problems) related to changed URL's and the resulting errors that I do not plan to change anything if I am not completely sure that there WON'T be any problems.

So I will keep the URL just as it is, until maybe someone else can confirm that it can be done completely safe.

Greetz Edwin

lmilesw Dec 12, 2011 02:30 PM

You don't want to change the URL. That has to be the actual URL to your site.

juggledad Dec 12, 2011 02:55 PM

Can't - my fingers messed up - I DID NOT change the url, just the dashboard->settings->Site title

ematser Dec 13, 2011 12:07 PM

Thanks Juggledad AND lmilesw for Your info.

I completely missed the top row where to set the site title in dashboard>settings.

Just changed that, and it works!
Thanks again for Your support!

Edwin


All times are GMT -6. The time now is 01:04 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.