Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Page & Category Menu Bars (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   [SOLVED] submenu arrows not showing (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=17266)

tsheridan Apr 9, 2012 05:34 PM

[SOLVED] submenu arrows not showing
 
I'm using a custom wordpress menu instead of the Atahualpa menu and I can't get the down arrow to show. I've tried adding the following code:

div#rmenu2 li.rMenu-expand {
background-image: url(http://www.teendrivingsolutions.com/...wn-white.gif);
background-position: right;
background-repeat: no-repeat;
}

but this has not helped.

I also wanted to add a left arrow to the drop down menu items by adding the right arrow image to
li.rMenu-expand li
but this is not working either.

I do not have any background images for the menu items at all, just color.

URL is www.teendrivingsolutions.com

I'm using WP 3.3.1 and Atahualpa 3.7.3.

Thank you!

juggledad Apr 9, 2012 06:03 PM

it has something to do with th econtents of your CSS inserts. copy all the contents to a text file and add it in piece by piece till you see what causes it.

tsheridan Apr 9, 2012 07:24 PM

Oops, I had background: none !important; everywhere because I often have the menu over a header background image, and I copied the code from somewhere else. I'll remember to check that next time, thank you!


All times are GMT -6. The time now is 04:21 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.